fredag 12 december 2014

Fredagsmagen 16+0

Fredag återigen! Vilket som vanligt betyder bild på fredagsmagen! Nog börjar det snart nästan synas att det ligger nåt annat är bulla däri. ;)


Lite skillnad syns det nog mellan veckorna, även om dagens bild är lite närmare ifrån så den ser kanske lite större ut för det också. 



6 kommentarer:

  1. Det börjar nog synas! Så mysigt!! :)

    SvaraRadera
  2. I vecka 16 kände jag första sparkarna. De va väldigt mysigt ^^ så på kvällarna när du ska böri sova så ligg på rygg och "cool Down" så ska du vänt o se om du kanske känner nånting :) alla känner int så tidigt men man kan alltid testa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså gissa om ja int typ varje vaket, ledigt ögonblick nu idag ha lega på rygg o försöka känn sparkar! ;D JAG VILL ÅÅÅ! :D

      Radera
  3. hehe Sori :D men hoppas he kommer snart! Blir myki verkligare mesama.
    Skrämmande men underbart :)

    SvaraRadera
  4. så mysigt med bebisbula <3 tycker nog att det börjar synas nu :) dehär med att känna sparkar eller inte är väldigt svårt, beror väldigt mycket på var moderkakan liggen :)

    SvaraRadera
  5. Jag känd första sparken i vecka 18 så snart böri du väl nog känn om Janica känd redan i veck 16 (Y) Men de e ju så olika för alla :) Men håller med alla andra om att de är supermysigt! Speciellt i början då bebin int ännu är så stor, sen kan de bli rent ut obehagligt ibland då hen sparkar under revbenen och annat mysigt :D

    SvaraRadera